29. veljače 2024.

Šapica i Cmicko u gostima u Knjižnici

Pozivam vas na književni susret i predstavljanje knjige „Tajanstvena piramida”, dječje knjige koju su mladi autori Tia Balažinec i Edo Mezga stari tek 13 godina u potpunosti sami napisali i ilustrirali. Knjiga prati avanture dvoje mačaka po imenu Šapica i Cmicko. Igrajući se slovima i riječima, autori su svoje likove nazvali domišljatim imenima, dajući im različite moći… Književni susret će se održati 5. ožujka 2024. u 10 sati u Multimedijalnoj dvorani Dječjeg odjela
28. veljače 2024.

Proglašeni pobjednici literarno – likovnog natječaja “Pikači i maškare”

Natječaj “Pikači i maškare” organizirao se kako bi potaknuo učenike na upoznavanje nematerijalne kulture baštine svoga kraja, ali i šire te na literarno stvaralaštvo i kreativno izražavanje. I dok ste vi kroz prethodna dva tjedna uživali u radovima malih i velikih umjetnika, povjerenstvo za likovne (Marina Mrazović, prof. likovne kulture i član Likovnog savjeta LUČ-a, Toni Fažon, predsjednik Likovnog udruženja Čakovec i Helena Drvoderić, knjižničarka) i literarne radove (Ines Virč, prof.hrv. ,Anita Škvorc Branda, prof. hrv. i Ljiljana Križan, prof. hrv. i ravnateljica Knjižnice “Nikola Zrinski” Čakovec) odabralo je najbolje radove. A dobitnici nagrada su: LIKOVNI RADOVI KATEGORIJA NIŽI […]
28. veljače 2024.

Radionica izrade črne pisanice

Pozivamo Vas u srijedu 6. ožujka 2024. godine u Multimedijalnu dvoranu Knjižnice “Nikola Zrinski” Čakovec s početkom u 17 sati na besplatnu radionicu izrade črne pisanice. Radionicu će voditi gospođa Biserka Vučenik, jedna od nositeljica priznanja črne pisanice na Listi nematerijalnih kulturnih dobara RH. S obzirom da je broj polaznika ograničen, ljubazno Vas molimo da se na radionicu prijavite na broj telefona 310-595, kućni 16. Radujemo se Vašem dolasku!
27. veljače 2024.

Radionica zvukoterapije

Pozivamo vas na radionicu zvukoterapije koja će se održati u utorak 5. ožujka 2024. u 17 sati u Multimedijalnoj dvorani Knjižnice “Nikola Zrinski” Čakovec. Zvukoterapija je primjena zvuka u terapijske svrhe, djeluje iscjeljujuće i umirujuće na organizam. Radionicu će održati Sandra Švenda. Radionica je besplatna i broj sudionika ograničen je na 12, prijave se primaju na Općem odjelu osobno ili na br tel. 310 595 kućni 14. Ponesite prostirke i jastučiće za glavu.
19. veljače 2024.

Radionica izrade črne pisanice POPUNJENO

U ponedjeljak, 26. veljače 2024. godine u Multimedijalnoj dvorani Knjižnice “Nikola Zrinski” Čakovec s početkom u 17 sati održat će se besplatna radionica izrade črne pisanice. Radionicu će voditi gospođa Biserka Vučenik, jedna od nositeljica priznanja črne pisanice na Listi nematerijalnih kulturnih dobara RH. S obzirom da je broj polaznika ograničen, ljubazno Vas molimo da se na radionicu prijavite na broj telefona 310-595, kućni 16. Radujemo se Vašem dolasku!
15. veljače 2024.

Predstavljanje znanstvene monografije Dijete, jezik, pismenost

Pozivamo vas na predstavljanje znanstvene monografije DIJETE, JEZIK, PISMENOST Jezični temelji i poticanje pismenosti u odgojno-obrazovnom kontekstu autorica Tamare Turza-Bogdan i Lidije Cvikić, redovitih profesorica Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, koje će se održati u srijedu 21. veljače 2024. godine u 18 sati u Multimedijalnoj dvorani Knjižnice “Nikola Zrinski” Čakovec.
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.
Uvjeti korištenja
Skip to content