Izložba fotografija polaznika ljetne radionice “Mali fotografi”
18. listopada 2022.
Darivanje knjiga knjižnici
25. listopada 2022.
Prikaži sve

Književni susret s Brunom Mezićem

U četvrtak, 20. listopada 2022. u 10 sati u Multimedijalnoj dvorani održat će se književni susret s Brunom Mezićem, kada će predstaviti svoju novu slikovnicu “Bocka!”.

Bruno Mezić rodio se 1963. godine u Puli. Djetinjstvo provodi u Rijeci, a u Zagreb dolazi kao osnovnoškolac te u njemu pohađa studij psihologije na Filozofskom fakultetu. Kroz dosadašnju karijeru okušao se u nizu kreativnih zanimanja: vodio je krojački obrt, bio učitelj tenisa i tanga, radio u tvrtki za telemarketing te kao producent za tisak u agenciji za oglašavanje. Osnovao je tvrtku za razgled grada na biciklima, čime se uz organiziranje višednevnih tura po Hrvatskoj, bavi i danas. Hobi mu je i planinarenje te je koautor prve hrvatske turističke rute „Via Adriatica”. Prema njegovim tekstovima u 2021. objavljene su tri slikovnice: “Buba, Mara i Bara”, “Perka i Pećko” i Piccola con piccolo”. Posljednje dvije ušle su u uži krug stručnog žirija Festivala slikovnica – Ovca u kutiji.

 

gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.
Uvjeti korištenja
Skip to content