Suli u avanturi
25. lipnja 2024.
Ljetna pauza
2. srpnja 2024.
Prikaži sve

BLABLA – program poticanja čitanja

I ove godine provodimo BLABLA program, poticanja čitanja , a počinjemo 1. srpnja 2024.
Program poticanja čitanja iz užitka “Blabla – čitanje je cool” namijenjen je učenicima nižih i viših razreda osnovnih škola., a ove godine upoznajemo i čitamo HRVATSKE PISCE!
PROGRAM provodi Knjižnica “Nikola Zrinski” Čakovec s ciljem razvoja kulture čitanja iz užitka, te razvijanja ljubavi prema knjizi i čitanju kao kvalitetnom načinu provođenja slobodnog vremena.
U programu mogu sudjelovati učenici nižih i viših razreda osnovnih škola za vrijeme ljetnih školskih praznika koji se učlane ili obnove svoje članarine te su uz to nagrađeni s još 2 mjeseca besplatne članarine. A članovi čija je članarina važeća a žele sudjelovati u BLABLA programu također će biti nagrađeni s 2 mjeseca produžetka članarine.
Uvjet je da pročitaju minimalno 4 knjige te ilustriraju i napišu recenziju/osvrt/preporuku za pročitanu knjigu.
Knjige se posuđuju uz poštivanje Pravilnika o uvjetima i načinu korištenja knjižnične građe i usluga Knjižnice “Nikola Zrinski” Čakovec.
Ispunjene obrasce, koje možete preuzeti na: https://kcc.hr/blabla-program-poticanja-citanja/ te ih predajete krajem ljeta knjižničarkama na Dječjem odjelu.
Pozivamo vas da se uključite u ovaj program kvalitetnog provođenja slobodnog vremena za vrijeme školskih praznika. Najaktivnije i najkreativnije sudionike ćemo prigodno nagraditi u Mjesecu hrvatske knjige 2024.
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.
Uvjeti korištenja
Skip to content