Ljeto na Dječjem odjelu Knjižnice
1. rujna 2023.
Predavanje Love. Life. Africa. predavačice Martine Strahija
6. rujna 2023.
Prikaži sve

“Rastimo zajedno na putu uspješnog roditeljstva”

Udruga odgajatelja Krijesnice kao strukovna udruga za podršku odgoju i obrazovanju najmlađe djece uključila se u UNICEF-ov program podrške roditeljstvu te educirala jedan tim. U namjeri da se stečena znanja nadograđuju, prosljeđuju i koriste za društvenu dobrobit zajednice, voljeli bismo stečenim znanjima i vještinama podržati ostvarenje roditeljske uloge u njezinoj najboljoj varijanti.
Udruga Krijesnice i Knjižnica “Nikola Zrinski” Čakovec sve roditelje djece rane i predškolske dobi da se uključe u radionice.

Sve o radionicama roditelji mogu saznati 7.9. 2023. u 17 sati, na Dječjem odjelu (Multimedijalana dvorana) Knjižnice „Nikola Zrinski” u Čakovcu gdje će se održat predavanje na temu „ Izazovi roditeljstva”.

Ovaj projekt je sufinanciran sredstvima Grada Čakovca u svrhu sustavne potpore društvu i roditeljima, posebno mladim obiteljima te uvelike utječe na pozitivne promjene u transformaciji društva prema suvremenim vrijednostima, a to su educirano društvo, senzibilizirano na djecu koje omogućava kompetentno roditeljstvo.

Na radionice se možete prijaviti putem poveznice: https://forms.gle/UkteBzspaGizCcac6

gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.
Uvjeti korištenja
Skip to content