Izložba ručnih radova Žene čuvarice tradicije Udruge žena Zlatne ruke
27. veljače 2023.
Večer poezije uz Milana Novaka i Ljubicu Ribić
13. ožujka 2023.
Prikaži sve

Predstavljanje knjige “Malena u potrazi za Vjerom” Tatjane Pavlic Blažon

U utorak 07.03.2023. s početkom u 18:00 sati u multimedijalnoj dvorani Knjižnice “Nikola zrinski” Čakovec održat će se predstavljanje knjige “Malena u potrazi za Vjerom” Tatjane Pavlic Blažon.

Tatjana Pavlic Blažon je Čakovčanka rođena 1981. godine. Pravnica je i radi u struci. Bavi se jogom, meditacijom i energetskim iscjeljivanjem. Osim toga, suvoditeljica je u Studio Hara u Čakovcu i Varaždinu, joga studiju koji se bavi i raznim terapeutskim praksama. Iako je knjiga koju promovira njezin prvijenac, Tatjani pisanje nije novo iskustvo i najviše je objavljivala i objavljuje u formatu članaka za nekoliko domaćih portala.

U knjizi “Malena u potrazi za Vjerom” autorica donosi svoja iskustva s područja duhovnosti i slijedi aktualne suvremene svjetske trendove s obzirom na to da se diljem našeg planeta naveliko govori i piše o duhovnom buđenju. Knjiga je proza, a glavne teme odrastanje, gubitak bliske osobe, duhovno dozrijevanje i traženje, upleteno u osobna sjećanja autorice kao i u alternativna povijest planeta. Autorica hrabro progovara o dubokim temama, kao npr. temi prošlih života, traženju u što vjerovati, dok su pak gubitak i pomirenje s njime nešto s čime se svi redovno susrećemo kroz život.

Autorica zastupa stav da je proza vrijedan alat umjetnosti pomoću kojeg možemo doživjeti katarzu te ujedno vlastito iscjeljenje, buđenje suštinskog dijela sebe koji je van prostora i vremena.

gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.
Uvjeti korištenja
Skip to content