Tia i Edo predstavili roman “Tajanstvena piramida” – avanture maca Šapice i Cmicka
6. ožujka 2024.
Promocija knjige “UDOMITELJSTVO KRUNA LJUBAVI”
15. ožujka 2024.
Prikaži sve

Akcija “Čitam, dam, sretan sam – svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduju!” privedena kraju

Priveli smo kraju akciju “Čitam, dam, sretan sam – svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj” uz Međunarodni dan darivanja knjiga, koji se obilježava 14. veljače.
Ovogodišnja akcija “Čitam, dam, sretan sam – svoju knjigu daruj, tuđe srce obraduj!” provodila se u okviru nacionalne kampanje „Čitaj mi!” te su se na Dječjem odjelu Knjižnice Nikola Zrinski sakupljale slikovnice i dječje knjige. Donirano je ukupno cca. 190 primjeraka, a dio donacije je iz fonda Dječjeg odjela Knjižnice. U akciju su se uključili pojedinci kao i DV Zvončić te DV Cvrčak.
Knjige iz ovogodišnje akcije donirali smo Pedijatrijskom odjelu Županijske bolnice Čakovec, MURID Međimurska Udruga Za Ranu Intervenciju U Djetinjstvu , POGLED – udruga za autizam te Centru igre i knjižnici igračaka ‘Krenimo zajedno’ Mala Subotica.
Knjižnica “Nikola Zrinski” Čakovec se u akciju darivanja knjiga uključila prvi puta 2015. godine. Dakle već 9. godinu zaredom sudjelujemo u ovoj hvalevrijednoj akciji te je kroz ovih devet godina prikupljeno oko 2440 slikovnice i knjiga za djecu, što iz otpisanog fonda Knjižnice, što donacijama vrtića, škola i pojedinaca. Skupljene slikovnice su svoj put do djece našle u pedijatrijskim ordinacijama, pedijatrijskom odjelu Županijske bolnice Čakovec, Udruzi za ranu intervenciju u djetinjstvu MURID, Udruzi za autizam “Pogled”, Udruzi udomitelja,…

gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.
Uvjeti korištenja
Skip to content